Середа занепокоєна пожежею в борделі

5 лет назад 0

Депутатка Дніпровської районної в м.Херсоні ради (Опозиційний блок) Середа Анна Олександрівна занепокоєна пожежею в “масажному салоні” або борделі. Про це Середа написала у п’ятницю, 21 грудня 2018 року, в групі “Херсон днем и ночью” в соціальній мережі Facebook. “Масажний салон” спеціалізувався на наданні послуг “еротичного масажу” для чоловіків, який виконували напіводягнені або оголені жінки. Розцінки на послуги “еротичного масажу” вказані на сайті салону-студії. В Херсоні працює дві точки: на Чорноморській, 115 та на Кольцова, 41. Ціни стартують від 450 гривень.

2017 року поліція відрапортувала про закриття двох борделів у Херсоні. Про це також писав обласний прокурор Трегубенко та Прокуратура Херсонської області.

Як можемо впевнитись, салони продовжують працювати, незважаючи на тиск правоохоронців. Можливо, варто прислухатись до пропозиції Середи, змінити законодавство України і дозволити таким закладам працювати легально, сплачуючи кошти в бюджет, а не черговій “правоохоронно-кримінальній” структурі?

Раніше Середа пропонувала легалізувати проституцію.