У Херсонській міській раді налагоджують ефективну робочу систему

3 года назад 0

Про це розповіла у соціальних мережах директо рка Департаменту економіки та інвестицій Херсонської міської ради Ірина Ніколаєва.

Минули всього 7 робочих днів, а здається – 7 місяців. Про що це каже? Ні, я не розчарувалася у своєму рішенні та баченні. Просто ми з командою настільки глибоко поринули в роботу нової структури!

За цей час ми старалися максимально вникнути в роботу кожного відділу, кожного управління. Прописували функціонал, запрошували Ларису Павлівну Оленковську, з якою розбирали функції кожного спеціаліста, проводили пояснювальну роботу.

Щоб відразу оптимізувати та правильно побудувати всі процеси. Адже сучасна інституція органів місцевого самоврядування – це згуртована та максимально ефективна команда, мінімізована бюрократія та час від окреслення питання – до його розв’язання .

Тут мають народжуватися ідеї та рішення, що оперативно впроваджуються в життя. Час, коли проєкти пилилися на полиці, пройшов.

Сьогодні наш чек-лист планів на найближчий час величезний. Потрібно вирішити купу нюансів: від спрощення операційної роботи, максимальної диджиталізації ручних процесів, – до якихось поточних моментів на кшталт розміщення робочого місця, техніки.

Робота дійсно кипить 24/7. Я не перебільшую, адже навіть якщо ми фізично не в Департаменті, він – в наших думках. Так, про work-life баланс поки говорити зарано, але ми робимо все можливе, щоб незабаром налаштувати ефективну структуру з продуктивними кадрами. І зробити творчість, креативність та потенціал нашою рушійною силою.

Український Півень