Херсонці святкуватимуть Масницю в солідній компанії — запрошує губернатор

6 лет назад 0

Андрій Гордєєв зі своєї сторінки в фейсбук звернувся до жителів та гостей міста й області, та запросив святкувати Масляну або Масницю — на площі перед ХОДА разом.

У площі перед театром Куліша вже вдруге від початку року з'явився конкурент: спочатку ялинка на площі й дві локації для святкування Нового року. А тепер і Масниця, яку традиційно святкували в Потьомкінському сквері, може перебратися в центр, під стіни Херсонської облдержадміністрації, де досі на Площі Свободи стоять та чекають свята столи та ятки.Тим більше що у центр запрошує й губернатор — хто встоїть?

Запрошую всіх херсонців і гостей міста приєднатись до святкування Масляної!

10 лютого о 14:00 на площі Свободи відбудеться святкове відкриття торгівельно-розважального містечка. В цей день організатори приготують рекордний для Херсонщини 40 — метровий млинець, яким пригощатимуть усіх присутніх.

Крім цього, на гостей чекатимуть конкурсні програми, відкриття дитячого майданчика та виступи музичних гуртів. Народні майстри представлять на ярмарку товари декоративно-ужиткового мистецтва.

Містечко працюватиме з 10 по 18 лютого з 14:00 до 19:00.

З прийдешньою Масницею вас, хорошими гостями, смачними млинцями та зі швидкою весною! — запросив голова ХОДА Андрій Гордєєв.

Нагадаємо, Масниця — завершується Прощеною неділею та Постом. Не забудьте перепросити один в одного й помиритися: на площі, у велелюдді, легше знайти потрібну людину й примиритися.