На Херсонщині продовжується фестиваль «AMADEUS-2018»

6 лет назад 0

Вже 25 років поспіль, за ініціативи засновника та головного диригента камерного оркестру "Гілея" Херсонської філармонії народного артиста України Георгія Вазіна березень та квітень проходять під знаком видовищного дійства, яскравого мистецького заходу — фестивалю камерної та симфонічної музики «Amadeus», перетворюючи Херсон на своєрідний мистецький центр, куди прагнуть потрапити найкращі музичні колективи України та солісти світового рівня.

На численні прохання,  шанувальників класичної музики чекає зустріч з динамічним повним неуємної енергії улюбленцем Херсонського глядача, диригентом із Буенос-Айреса Раміро Маріано Аріста, творчість якого поєднує європейські традиції, балканський фольклор та латиноамериканські ритми. Раміро Аріста виступить у Херсоні з камерним оркестром Херсонської філармонії "Гілея" 17 березня о 18:00.

Взяти участь у фестивалі «AMADEUS-2018» висловили бажання та отримали запрошення Джаз-Бенд Віталія Шаповаленка, симфонічний оркестр Херсонського державного університету, Академічний хор та симфонічний оркестр Херсонського музичного училища, Диригенти Святослав Марцинковський, Тетяна Волгірєва, Дмитро Сірий. Завершиться фестиваль великим концертом «Музика дитячих сердець» у якому найкращі учні дитячих музичних закладів будуть грати, співати у супроводі камерного оркестру  «ГІЛЕЯ».

Тож запрошуємо Вас на концерти Фестивалю і бажаємо Вам незабутніх вражень від знайомства з новими творчими особистостями.