Відбудеться Національний марафон “Діти України читають захисникам”

2 месяца назад 0

Відбудеться Національний читацький марафон у рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання – 2024 “Діти України читають захисникам”.

Про це повідомляє пресслужба ХМВА.

Правила участі:
1. Обрати улюблену україномовну книгу, герої якої підбадьорюють вас. Що читати? Щось кумедне, виразно з інтонацією.
2. Зняти горизонтальне відео тривалістю до двох хвилин, на якому дитина звертається до українських військових (усіх чи когось конкретного за бажанням) і читає уривок із книги (приклади звернень подаємо нижче). Читати може як сама дитина, так і разом із братиками, сестричками, друзями, батьками, бібліотекарями і навіть тваринками. Можете розіграти уривок у ролях – усе залежить від вашої фантазії.
3. Надіслати відео на адресу: [email protected] із темою “Марафон читання”. У тексті листа обов’язково вкажіть інформацію про книгу (назву, автора) та читця/читців (ім’я та прізвище, вік, населений пункт (регіон). Чекаємо на ваші роботи до 20 березня.

Роботи будуть опубліковані під час Всеукраїнського тижня дитячого читання цієї весни на YouTube-каналі “Діти України читають” та Facebook-сторінці НБУ для дітей.

Увага! Надсилання відео на адресу [email protected] є автоматичною згодою батьків, учителів та офіційних представників дитини на публікацію відео на YouTube-каналі “Діти України читають” та інших ресурсах Національної бібліотеки України для дітей.