Херсонським чиновникам підвищать зарплати через інтенсивні обстріли

3 месяца назад 0

В Херсонській ОВА заявили, що уряд підвищив зарплати тим, хто працює в умовах інтенсивних обстрілів. 

Як змінився механізм нарахування заробітної плати, враховуючи зміни, начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін обговорив на нараді із керівниками сорока підрозділів державних органів, які дислокуються на Херсонщині, повідомила пресслужба обласної військової адміністрації. 

«Ми маємо розумно використовувати бюджетні кошти, тим паче в умовах війни. Необхідно провести ревізії тих, хто дійсно працює на небезпечних територіях, аби унеможливити корупційні ризики» , — заявив Прокудін. 

Варто зазначити, що відповідне рішення уряд ухвалив ще наприкінці грудня минулого року. В Мінреінтеграції зазначили, що Кабмін постановив, для держслужбовців, які працюють в особливих умовах на територіях активних бойових дій під час інтенсивних обстрілів, посадові оклади визначати з урахуванням коефіцієнта 3 в розрахунку на місяць пропорційно робочим дням, коли відбувались обстріли.

Для інших працівників передбачена можливість збільшити удвічі розмір надбавки за роботу під час інтенсивних обстрілів на територіях, на яких ведуться активні бойові дії, в розрахунку на місяць пропорційно робочим дням, коли відбувались обстріли. Причому погоджувати ці надбавки буде саме Херсонська ОВА.