На Херсонщині підприємці звернулись до центральної влади

3 года назад 0

Відповідне рішення підтримали депутати на сесії міської ради. Це колективне звернення фізичних осіб-підприємців Голопристанської міської територіальної громади до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України стосовно відтермінування введення в дію реєстраторів розрахункових операцій.
«Інтенсивне поширення короновірусної хвороби (COVID-19) негативно вплинуло на бізнес-середовище Голопристанської міської територіальної громади, а саме на втрату частини споживачів на товари та послуги, що призвело до скорочення кількості найманих працівників, часткового призупинення господарської діяльності окремими суб’єктами підприємництва, зниження доходу підприємців та заробітної плати найманих працівників тощо», — йдеться у документі.
Тому, на думку підприємців, введення застосування реєстраторів розрахункових операцій для платників єдиного податку, може призвести до банкрутства багатьох представників малого та середнього бізнесу. Тому люди просять керівництво держави відтермінувати та не вводити в дію у 2022 році обов’язковість використання реєстраторів розрахункових операцій для представників малого та середнього бізнесу.
Сергій ГЕОРГІЄВ