Армія РФ обстріляла вісім населених пунктів Херсонщині: поранені двоє людей

1 месяц назад 0

Російські війська упродовж доби били по восьми населених пунктах Херсонської області. Внаслідок російської збройної агресії поранені двоє людей.

Про це в Telegram повідомив керівник обласної військової адміністрації  Олександр Прокудін .

Зокрема під обстрілами перебували Берислав, Янтарне, Дніпровське, Кізомис, Антонівка, Садове, Львове та Херсон. Пошкоджені багатоповерхівка, чотири приватних будинки та газопровід, йдеться в повідомленні.
 
У Херсонській міській військовій адміністрації повідомили, що минулої доби територію громади військові РФ обстріляли дев'ять разів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці та Садовому.
 
Як повідомили у Генштабі ЗСУ, протягом доби армія РФ завдала авіаційного удару в районі населеного пункту Микільське Херсонської області. Під артилерійським та мінометним обстрілом перебували понад 10 населених пунктів. Серед них Антонівка, Кізомис та Золота Балка.

Також внаслідок обстрілів військами РФ території Херсонської громади протягом березня пошкоджені 65 багатоповерхівок, майже 90 приватних будинків, до 10 адмінбудівель, сім закладів освіти та два заклади охорони здоров'я. За цей час у громаді загинула одна людина, 20 — поранені.