Росіяни підриваються на своїх мінах під Кринками

5 месяцев назад 0

Керівництво російської армії засекретило карти мінних полів в Україні. Тому окупанти часто підриваються на своїх мінах і зазнають втрат.

Хто повідомляє: спікер Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов в ефірі телемарафону.

Що відомо? «У районі тимчасово окупованих Кринків Херсонської області один із підрозділів 810 морської піхоти російських окупаційних військ відмовився виконувати наказ і йти на штурм позицій ЗСУ. Мотивували свою відмову російські терористи відсутністю координації з артилерією, поганими погодними умовами та відсутністю розвідувальних даних» , — заявив речник. Андрій КовальовАвтор:  Скрін з відео За словами Ковальова, штурмові дії також ускладнюють мінні загородження, зроблені загарбниками.

"Карти цих мінних полів засекречені, а інформація штурмовим підрозділам окупантів передається тільки по квадратах і без чітких координат" , — додав він.

Так, за місяць 810 бригада морської піхоти РФ втратила близько 50 солдатів через підрив на власних мінах.

Що було раніше? 28 листопада в російських телеграм-каналах з'явилося повідомлення про загибель генерал-майора Володимира Завадського. Він був заступником командира 14-го корпусу армії РФ.

Пропагандисти пишуть, що генерал підірвався на міні. Утім, один із російських воєнкорів стверджує, що Завадський загинув саме під Кринками.

Через військові дії ми не можемо перевірити цю інформацію.