Била по житлових кварталах: армія РФ за добу 85 разів обстріляла Херсонщину

3 месяца назад 0

Російські війська упродовж доби з різних видів озброєння випустили по території Херсонської області 340 снарядів, по Херсону — 32.

Про це в Telegram повідомив керівник обласної військової адміністрації  Олександр Прокудін .

З мінометів, танків, артилерії, реактивних систем залпового вогню та БпЛА били по житлових кварталах населених пунктів області. Зруйнували навчальний заклад у Херсоні. Загалом за добу військові РФ 85 разів обстріляли Херсонщину, йдеться в повідомленні.
Внаслідок російської збройної агресії одна людина поранена, повідомив Прокудін.
 
У  МВА повідомили, що протягом доби армія РФ 19 разів обстріляла територію Херсонської громади. Влучання зафіксували у Херсоні, Садовому, Антонівці, Інженерному та Придніпровському. Загиблих та поранених немає.
 
Що відомо про обстріли Херсонщини 26 січня 2024 року За даними Генштабу ЗСУ, на Херсонському напрямку російські війська з артилерії обстріляли Херсон, Миколаївку, Тягинку, Новотягинку та Антонівку. Також атакували з реактивних систем залпового вогню населені пункти Іванівка, Токарівка та Томина Балка.

Армія РФ завдала два ракетних удари із ЗРК С-300 по Херсону. Пошкоджені дитячий садок, багатоповерхівка та торговельний центр. Поранення ноги та вибухову травму отримала 54-річна херсонка.

Російська армія атакувала Новотягинку на Херсонщині. Поранена жінка, її шпиталізували з вибуховою травмою.