Через ревноші чоловік з ножем напав на сусіда

5 лет назад 0

В Нижньосірогозьке відділення поліції місцева жителька повідомила, що між її колишнім чоловіком та сусідом сталася бійка, в результаті якої останній отримав тілесні ушкодження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події працівники районного відділення поліції встановили, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив 46-річний місцевий житель, який зловживає спиртними напоями. Він є колишнім чоловіком заявниці, проте досі вони мешкають в одному будинку. Вчора жінка пішла до сусіда за сіном для худоби і тривалий час не поверталась додому. Приревнувавши колишню дружину, чоловік, будучи у нетверезому стані, пішов до сусіда з’ясовувати стосунки. Словесна перепалка переросла у бійку, під час якої ревнивець схопив зі стола кухонний ніж та кілька разів вдарив ним господаря. Після чого зник у невідомому напрямку.

Потерпілий вчасно був госпіталізований та прооперований. Наразі його життю загрози немає. Впродовж 2 годин оперативники розшукали підозрюваного. Він переховувався в сусідньому селі вдома у знайомого.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ст.15 Кримінального кодексу України «Замах на злочин» та ч.1 ст.115 ККУ «Умисне вбивство» (карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років).