Четверо дітей постраждали внаслідок обстрілу Херсона армією РФ — подробиці

4 месяца назад 0

Наслідки обстрілу. Скріншот: t.me/olexandrprokudin
В ніч на сьогодні, 20 грудня, внаслідок російської атаки на Херсон постраждали четверо дітей. Про це  очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, інформує .

За його словами, 13-річна дівчинка отримала вибухову травму та уламкове поранення ноги. Постраждалій медики надали допомогу на місці, батьки від госпіталізації дитини відмовилися.

“А ще троє дітлахів — двох, чотирьох та дев’яти років разом з мамами зараз перебувають у лікарні. Поспілкувався з родинами та лікарями. Малечі подарував планшети, щоб вони трохи відволіклися та розважилися. Діти отримують належну меддопомогу, на щастя, вони не отримали поранень, але малеча дуже налякана, з ними працюють психологи”,  — написав Прокудін у Telegram.
Він повідомив, що під час ворожих ударів діти з батьками перебували вдома, дивилися мультфільми та планували як зустрічатимуть Новий рік.

“Їхні оселі знищила Росія. Дав доручення оперативно закрити вибиті вікна та двері у квартирах потерпілих. Вмовляв батьків переселитися до більш безпечних регіонів. Сподіваюсь, тепер вони точно дослухаються до порад”, — зазначив очільник Херсонської ОВА.
Нагадаємо, начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України “Південь” Наталія Гуменюк , що російські загарбники розгорнули чергову інформаційно-психологічну операцію (ІПСО) під назвою “Повернемося до Херсона”. Але все це — не більше, ніж розмови.