Долю херсонського посадовця, який замовив побиття чоловіка своєї підлеглої через відмову в інтимі, вирішуватиме суд

6 лет назад 0

Херсонською місцевою прокуратурою направлено до суду кримінальне провадження за обвинуваченням очільника одного з обласних управлінь та виконавців замовного злочину.
Посадовець звинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 125, ч.1 ст. 126, ч. 3 ст. 27, ч. 1 ст.122, ч.3 ст. 27, ч. 2 ст. 194 КК України. До суду направлено також кримінальне провадження за обвинуваченням двох чоловіків (один із яких був підлеглим очільника) у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 27, ч. 1 ст. 122, ч. 2 ст. 27, ч. 2 ст. 194 КК України. Про це повідомили у Прокуратурі Херсонської області.
Як раніше повідомлялося, досудовим розслідуванням встановлено, що державний службовець на ґрунті ревнощів та помсти за відмову продовжувати з ним інтимні стосунки, переслідував свою підлеглу працівницю і спричинив їй тілесні ушкодження. У подальшому, з метою залякування потерпілої та її родини за грошову винагороду замовив двом іншим особам вчинення побиття чоловіка потерпілої, якими останньому спричинено тілесні ушкодження середньої тяжкості, а також підпал його автомобіля.
Виконавців злочину відразу після вчинення підпалу було затримано.