Херсонська прокуратура відстояла в апеляції вирок зловмиснику          

2 года назад 0

Апеляційний суд Херсонської області підтримав позицію прокуратури та залишив без змін рішення суду першої інстанції, відправивши за грати на 10 років чоловіка, який спричинив тілесні ушкодження двом односельчанам та здійснив напад на поліцейського.

Як повідомляє прес-служба Херсонської обласної прокуратури, депутат Білозерської селищної ради у червні 2019 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у громадському місці в смт. Білозерка завдав численні удари палицею чоловіку та наніс кілька ударів по його автомобілю, в салоні якого на той момент перебувала малолітня онука потерпілого.

Подібні хуліганські дії чоловік також вчинив і відносно продавчині місцевого магазину.

Окрім того, обвинувачений, із застосуванням насильства та погрози вбивством, вчинив напад на поліцейського. Нападник намагався заволодіти вогнепальною зброєю та бойовими набоями, які перебували у віданні правоохоронця.

Вироком Голопристанського районного суду обвинуваченого засуджено до 10 років позбавлення волі. Апеляційну скаргу захисника обвинуваченого залишено без задоволення, вирок суду – без змін.

Анатолій НІКОЛАЄВ.