Херсонські патрульні продовжують допомогати дітям з неблагополучних родин

4 года назад 0

У четвер, 7 травня, близько 17-ї години патрульні отримали черговий виклик. Заявник повідомляв, що на вулиці Кулика перебуває пара в стані сп’яніння з немовлям у візочку.Патр

Інспектори негайно вирушили за адресою й у одному з дворів дійсно побачили чоловіка та жінку з дитиною. Громадянин тримав маля на руках. Він розповів, що зранку супутниця залишила з ним свого 8-місячного сина й пішла гуляти. Тож чоловік разом із дитиною вирушив на пошуки матері. Однак коли побачив її стан, вирішив залишитись поруч із немовлям, хоча сам перед цим і вживав спиртне.

Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

У жінки ж поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Охоронці порядку купили дитяче харчування й за допомоги небайдужих мешканців навколишніх будинків нагодували дитину. У цей час прибули й медики, яких патрульні викликали для оцінки стану матері та її сина.

19-річну херсонку доправили до лікарні в Степанівці. Туди ж вирушили й інспектори з немовлям. Поліцейським вдалось встановити номер батьків жінки й повідомити їх про подію. Ті також приїхали до медичної установи.

Там патрульні передали хлопчика бабусі. Вона ж розповіла, що дочка вже кілька років вживає наркотики. Певний час тому вона пішла з дому із сином і батьки намагались її знайти.

Про подію патрульні повідомили співробітників ювенальної превенції та відповідні служби. Вони й вирішуватимуть подальшу долю дитини.