Житель Великолепетиського району побив сусідів нунчаками

6 лет назад 0

У Великолепетиське відділення поліції надійшло повідомлення від жителів одного з сіл. Сімейна пара повідомила, що у них виник конфлікт з сусідом, який побив їх невідомим дерев’яним предметом. По прибуттю на місце слідчо-оперативної групи поліцейські вилучили знаряддя злочину — нунчаки, які згідно з висновком експертизи визнано холодною зброєю.

47-річний зловмисник пояснив, що нунчаки виготовив самостійно і зберігав без певної мети. А коли посварився з сусідами, то вирішив їх провчити за допомогою саморобної холодної зброї. Нунчаки вилучені. Також відомо, що чоловік перебуває на обліку у лікаря-психіатра.

Як повідомив начальник Великолепетиського відділення поліції Павло Хісний, відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України "Умисне легке тілесне ушкодження" (карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року) та ч.2 ст.263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" (карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області