Кримінальна хроніка Херсонської області

6 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 396 заяв і повідомлень, серед яких 71 заява з ознаками кримінального правопорушення.

На автодорогах області зареєстровані 5 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, в результаті яких 8 чоловік були травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 76  протоколів, із них 2 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Працівники Новокаховського відділу поліції поліції під час патрулювання території обслуговування помітили в парку «Слави» жінку, яка підозріло себе поводила. Під час поверхневого огляду 42-річної місцевої мешканки поліцейські виявили у неї в кишені куртки медичний шприц з рідиною, схожою на ацетильований опій, об’ємом 1,2 мл. Вилучене направлено на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Проводиться перевірка.

В чергову частину Нововоронцовського відділення поліції звернувся 25-річний житель одного з населених пунктів району. Чоловік розповів, що 12 годин тому невідома особа з території автозаправної станції незаконно заволоділа мотоциклом заявника марки «ІЖ». За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Новокаховського відділу поліції звернулась 71-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що їй зателефонував невідомий чоловік та під приводом непритягнення доньки заявниці до кримінальної відповідальності за нібито вчинене правопорушення, шахрайським шляхом заволодів грошима в сумі 9000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області