Майнові злочини — найпоширеніші на Херсонщині

7 лет назад 0

Від викрадання гаманців, телефонів та навіть транспортних засобів минулої доби потерпали мешканці області. Навіть приятелі й знайомі були охочі до чужого майна, — повідомляє поліція.

В «єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 29-річна херсонка. Жінка розповіла, що невідомий чоловік підбіг до неї на вулиці, вирвав з рук мобільний телефон «SONY», після чого втік. За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 186 КК України «Грабіж». Поліція проводить заходи по встановленню та затриманню особи зловмисника.

В «єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 39-річний херсонець. Чоловік розповів, що його 27-річний родич, після сумісного розпивання спиртних напоїв, заволодів автомобілем марки «Пежо Партнер» сірого кольору. Орієнтовано особовий склад поліції області. Проводиться перевірка.

Загалом же оперативна обстановка минулої доби виглядала так:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 441 заява і повідомлення, серед яких 99 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 3 ДТП, внаслідок яких 4 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 45 протоколів, з них 5 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

за інф. Відділу комунікації поліції Херсонської області