На Херсонщині автівки з’їхали з дороги у кювет

4 месяца назад 0

На Херсонщині рятувальники Бериславського району долають наслідки негоди. Вони допомагають водіям, що через негоду з'їхали у кювет.

Про це  в пресслужбі ДСНС України в Херсонській області.

Так, у дописі відомства йдеться про те, що сьогодні, 8 січня, надзвичайники вже надали допомогу трьом автотранспортним засобам, що через ожеледицю з'їхали з твердого покриття автомобільної дороги у кювет.

Повідомляється, що один автомобіль витягли між селами Біла Криниця та Велика Олександрівка, ще дві автівки – поблизу села Новоолександрівка. Наслідки негоди. Фото: ДСНС України в Херсонській області У дописі зазначається, що Служба порятунку Херсонщини моніторить ситуацію та одразу виїжджає на допомогу у разі потреби.

Також повідомляється, що на Херсонщині, як і по всьому півдню України триває погіршення погодних умов. Найближчим часом очікується налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Сильні пориви вітру, значне зниження температури.

Громадян закликають бути обережними. Без нагальної потреби не виїжджати та не виходити з дому, особливо у вечірній час. Наслідки негоди. Фото: ДСНС України в Херсонській області Раніше повідомлялось про те, що наприкінці листопада минулого року через негоду на Херсонщині без світла залишалися 68 населених пунктів. Енергетики зранку працювали, щоб всі жителі мали електропостачання у своїх оселях. Перекрито було одну дорогу для фур.

Також йшлося про те, що херсонські патрульні допомогли водієві, який потрапив в пастку через негоду. Так, 26 листопада, близько 10-ї години, на автодорозі М-14 Одеса — Мелітополь — Новоазовськ патрульні помітили автомобіль BMW, який з'їхав у кювет. Інспектори вирішили допомогти громадянину, знайшли транспортний засіб, який зміг транспортувати автівку на найближчої станції обслуговування.

Також у Херсонській міській територіальній громаді на початку другої декади листопаду 2023 року більше доби вирувала негода. Сильний вітер, який часом переходив у шквальний, на території обласного центру повалив більше 20 дерев та великих гілок.