На Херсонщині пограбували пенсіонерів

7 лет назад 0

Жертвою грабіжників стало подружжя пенсіонерів, які мешкають в одному з сіл Каховського району. Вночі до їх будинку увірвалися двоє невідомих у масках, стали погрожувати господарям фізичною розправою, після чого забрали золоті вироби та 100 гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області

Повідомлення до поліції про грабіж надійшло вранці від сусідів потерпілих. Оперативники одразу стали відпрацьовувати населений пункт і за три години знайшли зловмисників. Їх затримали в очереті, де чоловіки облаштували собі тимчасову схованку. У них вилучили гроші потерпілих та годинник пенсіонера. А золоту обручку, за словами зловмисників, вони нібито загубили.

Як повідомив заступник начальника сектору кримінальної поліції Каховського відділу поліції Андрій Лобак, затриманим 29 та 26 років, обидва не судимі, зловживають алкоголем. Також поліцейські з’ясували, що на рахунку затриманих крадіжка шиферу, який вони вкрали з подвір’я будинку, де винаймали кімнату. Чоловіки скористалися безпорадним станом власниці дому і вкрали шифер, з якого був виготовлений паркан.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у відношенні зловмисників. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.