На Херсонщині поліція встановлює місцезнаходження неповнолітньої дівчини

5 лет назад 0

Олешківським відділенням поліції встановлюється місцезнаходження Джапарової Малини Дмитрівни, 21.04.2003 р.н. 

Яку, зі слів свідка, 24 грудня 2018 року близько 16:45 в м. Олешки невідомий чоловік примусово посадив на заднє сидіння транспортного засобу (орієнтовно автомобіль ВАЗ) червоного кольору та повіз в напрямку центральної частини районного центру.

Прикмети невідомого чоловіка:  на вид 20-23 роки, зріст 170-173 см, худорлявої тілобудови, темне волосся, смуглява шкіра, одягнений у сині джинси та куртку чорного кольору.

Д івчина була одягнута:  шуба чорного кольору зі штучного хутра, брюки коричневого кольору, без головного убору, темне волосся, чоботи темного кольору.

За даним фактом в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.146 Кримінального кодексу України «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини». Поліція звертається до громадян з проханням, у разі володіння інформацією про особу невідомого чоловіка, марку автомобіля, місцезнаходження їх та дівчини, терміново зателефонувати за номерами (095) 84-73-802 або «102». Анонімність гарантується.

Відділ комунікації поліції Херсонської області