На Херсонщині посеред траси стріляв поліцейський з Дніпропетровщини: є  поранені

3 года назад 0

Про інцидент повідомляє інтернет-спільнота «Каховка-інфо». За даними джерела, вчора, 12 червня, близько 11 години на перехресті автошляхів Одеса-Мелітополь та Чаплинка-Нова Каховка, що поблизу с. Цукури, пролунали постріли. Травматичну зброю застосував поліцейський, який був у цивільному. Як зазначається у повідомленні, останній створив аварійно-небезпечну ситуацію, через що його почав переслідувати один із водіїв. Коли порушника наздогнали, той почав стріляти з травматичного пістолета. Як повідомляє джерело, поранено двох людей.

«Поліцейський виїжджав зі сторони с. Цукури в сторону с. Коробки та не надав перевагу іншому автомобілю, чим створив аварійну ситуацію та намагався втекти з місця пригоди. Водій автомобіля наздогнав порушника, але той замість вибачень відкрив вогонь з травматичної зброї по чоловікам, поранивши одного в ногу, а другого в живіт», — зазначає «Каховка.інфо».

Чоловіків доправили до лікарні, де одного з них прооперували – стверджує джерело. Обидва постраждалі – учасники АТО. Стріляв поліцейський з Дніпропетровщини. В автомобілі, водій якого влаштував погоню, перебували троє  дітей, яких постріли налякали. Конфлікт стався на тій самій ділянці автошляху, де днями в ДТП загинула родина з Кропивницького.

На місце інциденту виїжджали представники поліції та ДБР. Дане відомство і здійснює розслідування у справі стрілянини на трасі. Взяти офіційні коментарі поки що не вдалося.

Марина САВЧЕНКО.