На Херсонщині росіяни знову атакували з дрона цивільну автівку, двоє поранених

2 недели назад 0

На Херсонщині росіяни знову атакували з дрона цивільну автівку, 60-річний чоловік та 64-річна жінка отримали уламкові поранення кінцівок.

Як передає , про це повідомляє 

«За два дні російські війська атакували третю цивільні автівку з дрона», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Нововоронцовській трасі внаслідок скидання вибухового предмета на автомобіль постраждали двоє людей.

В ОВА інформують, що 60-річний чоловік та 64-річна жінка отримали уламкові поранення кінцівок. Їх доставили у лікарню. Медики надали першу медичну допомогу потерпілим. Госпіталізації вони не потребують.

Також в ОВА поінформували, що 26 квітня у лікарню звернувся 34-річний житель Веселого, який потрапив під російський мінометний обстріл кілька днів тому, коли ворог вдарив по населеному пункту. Чоловік отримав вибухову травму та уламкове поранення ноги. Потерпілого шпиталізували.

Як повідомляв Укрінформ, 26 квітня на Херсонщині, поблизу села Золота Балка, російські військові атакували дроном-камікадзе цивільну автівку, поранений 44-річний чоловік.
25 квітня на Херсонщині поблизу села Осокорівка російські війська з безпілотника атакували вантажівку, поранений чоловік.