На лівобережжі Херсонщини ворог здійснив 5 штурмів позицій Сил оборони — Гуменюк

2 недели назад 0

Минулої доби на лівобережжі Херсонської області російські війська здійснили 5 штурмів позицій Сил оборони. росіяни продовжують вишуковувати варіанти проведення ротації, щоб підтягувати нові підрозділи, необізнані з ситуацією.

Про це в ефірі телемарафону розповіла начальник об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, передає .

"Робота по зміцненню, укріпленню та перспективах розширення плацдарму триває, незважаючи на те, що ворог не припиняє штурмів. За минулу добу спромігся аж на 5 штурмів, і це більш-менш сталий коефіцієнт — 4-5 штурмів за добу. Це те, що вони як правило проводять, і досить регулярно. Але успіхів не мають. Бронетехніку не застосовують. 
Продовжують вишуковувати варіанти проведення ротації, щоб підтягувати нові підрозділи, необізнані з ситуацією. Повторно застосовувати в штурмах тих, хто дивом повернувся, вони не можуть. У них дуже низький морально-психологічний стан, у того контингенту, який вже зустрівся з нашими, і зрозумів, чия земля на лівобережжі" , — сказала Гуменюк.