Обзивали хохлом. В окупованій Херсонській області підлеглий застрелив командира збройних сил РФ – ЗМІ

5 месяцев назад 0

В окупованій російськими військами частині Херсонської області мобілізований у збройні сили РФ застрелив командира. Про це 4 грудня повідомив Telegram-канал .

За його даними, 3 грудня в окупованому РФ селі Князе-Григорівка Каховського району 37-річний сержант Михайло Хохлов з автомата АК-74 убив командира, 37-річного лейтенанта Івана Кривошеєва. Ще одного рядового Хохлов поранив, його госпіталізовано з наскрізним пораненням шиї, розповів журналістам співрозмовник.
"Усі троє військових служать в 1-му батальйоні 1218-го мотострілецького полку. Хохлова затримано й передано військовим полку. Точні причини вбивства наразі невідомі" , – ідеться в повідомленні.
Проросійський Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ" , що напередодні троє військових випивали. Якоїсь миті над Хохловим стали насміхатися через прізвище, називаючи його "хохлом". У відповідь він відкрив стрілянину.
Канал зазначає, що всі троє – мобілізовані в окупаційну армію РФ.
Херсон і практично всю Херсонську область російські окупанти захопили на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, в лютому – березні 2022 року. У листопаді сили оборони України звільнили від російських окупантів правобережну частину Херсонської області разом з обласним центром.

Після цього росіяни почали систематично обстрілювати Херсон та інші звільнені населені пункти регіону.

У Генштабі ЗСУ повідомляли, що окупанти викрадають проукраїнськи налаштованих людей, змушують жителів Запорізької й Херсонської областей отримувати російські паспорти, а також залякують їх та обмежують у пересуваннях.