Окупанти на Херсонщині знімали «кулінарне» відео на передовій, але «Град» зіпсував їм плани

7 месяцев назад 0

Російські загарбники зняли на відео, як потрапили під обстріл із боку Сил оборони України в  Херсонській області . Злочинці намагалися записати "кулінарний" ролик, але "Град" наших захисників перешкодив їхнім планам.

Відповідними кадрами поділився на своєму каналі у  журналіст Юрій Бутусов. Спершу в кадрі військовослужбовець країни-агресора готував їжу в казанку на багатті. Раптом пролунали вибухи, і солдату ворожої армії довелося бігти, кинувши своє заняття  (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).
Українські воїни накрили вогнем сектор у лісі, де базувалися солдати  81-го мотострілецького полку РФ . Снаряди прилітали дуже близько до камери окупантів – її трясло через вибухові хвилі, що видно на записаних кадрах.
"Після закінчення атаки горе-блогеру вдалось по "гарячих слідах" також зафільмувати і наслідки прильотів по позиціях своїх товаришів ", – пожартував Бутусов.

Російський загарбник показав, що  вщент згорів бронеавтомобіль "Тигр", а також ще одна машина окупаційних військ .На відео видно, що щонайменше три снаряди долетіли до місця призначення, проте не розірвалися. Автор ролика – військовослужбовець ЗС РФ –  поскаржився, що їх "почали вистежувати ой як добре" .