Окупанти проводять перевірки на ТОТ – готуються до “виборів”

3 месяца назад 0

Росіяни влаштовують системні перевірки будинків та квартир на тимчасово окупованих територіях.

Представники російських окупаційних адміністрацій організовують перевірки будинків, аби зафіксувати помешкання, де проживають люди.

Якщо в цих будинках будуть зафіксовані люди – такі об’єкти будуть першими для голосування на дому під час путінських “виборів”. 

Відтак вже з 17 лютого окупанти проведуть “подомовой обход”. Мета – нібито повідомити місцеве населення про особливості виборчого процесу. А фактично – провести агітацію та залякати місцеве населення не саботувати “вибори”, так, як місцеві це робили під час “місцевих виборів” 2023 року та “референдуму” 2022 року.

В тому, що даний процес немає нічого спільного з виборами  – сумнівів  немає. 

Для прикладу час фейкових виборів до місцевих рад так звана виборча комісія намалювала явку у  37 786 тис. бердянців. Це більше, ніж кількість мешканців міста, які брали участь у законних місцевих виборах 2020 року. 

Фактично, росіяни вкотре проведуть насильницькі заходи задля того, аби створити мінімальну картинку “волевиявлення”. Що є грубим порушенням міжнародного права. 

Центр національного спротиву закликає місцеве населення продовжити спротив окупантам, аби вкотре їм нагадати – це не їхня земля!