Окупанти влаштували перестрілку на Херсонщині: троє вбитих

8 месяцев назад 0

На Херсонщині російські окупанти влаштували між собою перестрілку. В результаті трьох росіян було вбито.

Варто зазначити, що серед ліквідованих був один командир. Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA.

До Слідчого комітету РФ надійшли матеріали перевірки за фактом перестрілки окупантів у селищі Райське Каховського району. Стрілянину загарбники влаштували в ніч із 2 на 3 вересня.

За попередніми даними, військовослужбовець Місюраєв А. посварився з командиром Кугаєм А. В. (позивний "Утьос"). У ході конфлікту окупант відкрив стрілянину з автомата.

Внаслідок стрілянини був убитий командир Кугай та ще один окупант Хребтов А. А. Також відомо, що Місюраєв спробував поїхати з місця події на автомобілі.

Інші окупанти відкрили стрілянину по транспортному засобу, і третій загарбник також загинув. Цікаво, що кримінальну справу країна-терорист Росія не порушувала.
Нагадаємо, окупанти у стані алкогольного сп'яніння вчинили перестрілку у селищі Дніпряни Новокахівської міської громади на окупованій частині Херсонщини. Внаслідок міжусобних розбірок загинули п'ятеро загарбників.

Раніше повідомлялося, що в окупованому селі Урзуф російські окупанти влаштували стрілянину з кадировцями. Було ліквідовано щонайменше двох військовослужбовців країни-агресора РФ.

Також у Мелітополі окупанти влаштували між собою стрілянину. Попередньо, призвідниками стали п'яні військовослужбовці країни-агресора. Вони відкрили вогонь по представникам т.зв. військової комендатури, військової поліції, ФСБ та інших силових відомств, які приїхали утихомирювати п'яну компанію.