Під час перереєстрації виявлено автівки, що перебувають в розшуку

7 лет назад 0

Три автомобілі, які розшукуються правоохоронними органами, виявлено під час проведення реєстраційних операцій у сервісних центрах МВС в Херсонській області.

У ТСЦ 6541 міста Херсона 36-річний херсонець мав намір перереєструвати автомобіль «DADI Smoothing», 2007 року випуску, з державними номерними знаками Одеської області. Автовласник щойно придбав іномарку на підставі оформленої довіреності. Під час перевірки відомостей про автомобіль за інформаційними базами даних з’ясувалося, що транспортний засіб із жовтня 2010 року розшукується правоохоронцями Луганської області, як викрадений.

В територіальному сервісному центрі МВС 6544 міста Гола Пристань 39-річна місцева мешканка хотіла перереєструвати автомобіль «Skoda Octavia», який перебуває на обліку в Донецькій області. Під час перевірки за інформаційними базами даних встановлено, що транспортний засіб розшукується Подільським Управлінням поліції ГУНП у м. Києві

У ТСЦ 6545 міста Нова Каховка автовласник не зміг перереєструвати автомобіль «ВАЗ – 2109», 1992 року випуску. В ході перевірки відомостей про автомобіль за наявними базами даних з’ясовано, що з лютого 2010 року «дев’ятка» розшукується херсонськими правоохоронцями. Вказані матеріали та транспортні засоби передано до поліції для подальшого з’ясування обставин.