Поліцейські повернули додому 14-річну втікачку з Голопристанського району

4 года назад 0

Вчора, 20 листопада, приблизно о 19:30 в Голопристанське відділення поліції звернулася жителька с.Новософіївка.

Жінка розповіла поліцейським, що вже добу самостійно шукає свою 14-річнну доньку, яка опівдні 19 листопада пішла з дому та не повернулася. На пошуки неповнолітньої одразу орієнтували всіх працівників районного відділення поліції та ювенальних поліцейських обласного главку.

Поліцейські відпрацьовували місця, де могла б перебувати дівчина, опитали друзів, однокласників, сусідів та знайомих зниклої. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці отримали інформацію, що неповнолітня може знаходитися в с.Круглоозерка у знайомої дівчини, з якою вона колись перебувала в лікарні. Сьогодні вранці працівники поліції у цієї дівчини і виявили неповнолітню втікачку.

Як з’ясували працівники поліції, у день зникнення дівчина посварилася з матір’ю, після чого і вирішила втекти з дому до подруги. Школярка пішки подолала майже 15 кілометрів.

За словами начальника відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослава Шанька, дівчину правоохоронці відвезли у районну сільську раду, де і передали матері. З неповнолітньою поліцейські провели профілактичну бесіду. Відносно її матері поліцейські склали адміністративні матеріали за неналежне виконання обов’язків по вихованню дитини.

Відділ комунікації поліції Херсонської області