Поліцейські врятували з вулиці двох жертв домашнього насильства

4 года назад 0

В Херсоні жертвами домашнього насильства з боку чоловіка стали 21-річна жінка та її трирічна донька. Потерпіла зателефонувала в поліцію і повідомила, що наркозалежний співмешканець вигнав з дому її та дитину. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

З постраждалими працювали співробітники групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП. Молода мати розповіла, що є сиротою, родичів не має і приїхала з донькою із райцентру в місто до співмешканця. Майже рік вони жили біля автобази у покинутій будівлі. Наркозалежний чоловік періодично бив співмешканку, але про знущання вона нікому не розповідала. Коли чоловік вкотре повернувся додому під дією наркотиків та хотів вдарити дитину, між цивільним подружжям виник конфлікт. Під час сварки чоловік вигнав жінку з її донькою з бараку. Обидві опинилися на вулиці без даху над головою та грошей.

Працівники поліції превенції влаштували мати з дитиною на ніч в лікарню, а наступного дня їх помістили у Кризовий центр для постраждалих від домашнього насильства. Там жінка отримає психологічну та юридичну допомогу. Чоловік буде притягнутий до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства.