Поліція фіксує наслідки ударів російських військ по цивільних об’єктах Херсонщини

2 месяца назад 0

Поліція Херсонщини фіксує чергові злочини окупантів проти мирного населення. російські війська вкотре обстріляли з артилерії, авіації, танків та БпЛА населені пункти Бериславського та Херсонського районів. Жертв та постраждалих серед цивільного населення немає.

Від ворожих атак потерпали 13 населених пунктів: Херсон, Придніпровське, Новотягинка, Микільське, Антонівка, Білозерка, Велетенське, Іванівка, Інженерне, Тягинка, Осокорівка, Львове та Золота Балка.

Поліція зафіксувала пошкодження восьми приватних будинків та закладу культури.

Десятьма керованими авіаційними бомбами російська армія атакувала Велетенське, Новотягинку й Іванівку, пошкоджень зазнали приватні будинки.

У Білозерці в результаті артилерійського обстрілу пошкоджено житловий будинок.

Окупанти здійснили артилерійську атаку та скинули боєприпас із дрона на Золоту Балку. В результаті вибухів значних пошкоджень зазнав місцевий заклад культури.

Під артилерійським обстрілом противника перебувало й Микільське. У селі пошкоджено п’ять будинків та виникла пожежа, спричинена ворожою атакою.

У Херсоні від дронових та артилерійських обстрілів армії рф потерпали жителі Дніпровського і Корабельного районів, пошкоджено приватний будинок.

Всі екстрені служби працювали на місцях подій, документували злочини російської армії та долали наслідки обстрілів.

За минулу добу поліція відреагувала на 238 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 14 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.