Пошкоджена критична інфраструктура, медичний на навчальні заклади: армія РФ випустила по Херсонщині 218 снарядів

3 месяца назад 0

Російські війська упродовж доби з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню, танків, дронів та авіації випустили по території Херсонської області 218 снарядів. По Херсону — 49, в тому числі керовану авіабомбу.

Про це в Telegram повідомив керівник обласної військової адміністрації  Олександр Прокудін .

Загалом за добу військові РФ 67 разів обстріляли Херсонщину, били по житлових кварталах населених пунктів області. Пошкодили об'єкти критичної інфраструктури, навчальні заклади, магазини та медичну установу в обласному центрі та в Херсонському районі, а також дитячий садок у Бериславському районі, йдеться в повідомленні.

Внаслідок російської збройної агресії поранені семеро людей, зокрема дитина, повідомив Прокудін.
 
У  МВА  повідомили, що протягом минулої доби російські війська 23 рази обстріляли населені пункти Херсонської громади, використали для цього 96 снарядів. Ураження зафіксували у Херсоні, Садовому, Придніпровському, Степанівці та Інженерному. Троє людей поранених, зокрема 17-річний підліток.
 
Що відомо про обстріли Херсонщини 2 лютого 2024 року На Херсонському напрямку протягом доби війська РФ з артилерії та мінометів обстріляли Херсон, Берислав та Інгулець. Також завдали авіаційних ударів по Херсону та Республіканцю.

Російські військові з авіації атакували середмістя Херсона, двоє людей поранені. Також двічі обстріляли Інгулець, травмовані чоловік та жінка. У Бериславі скинули вибухівку з дрона — з пораненнями ушпиталили місцевого жителя.