Прес-реліз про злочини та події на 21.09.2017

Прес-реліз про злочини та події на 21.09.2017

7 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 567 заяв і повідомлень, серед яких 151 заява з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано три ДТП, внаслідок яких 5 чоловік були травмовані.  За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 43 протоколи, з них 4 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Каховського відділу поліції звернувся 58-річний житель с. Федорівка. Чоловік повідомив, що вночі з гаражу, який розташований на території домоволодіння по вул. Леніна невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем «Чері Амулет» блакитного кольору (д/н ВТ 17-34 АІ). Прохання громадян, які можуть надати інформацію про місцезнаходження автомобіля та зловмисників, зателефонувати в поліцію за номером «102». Анонімність гарантується.

О 18:56 в «call-центр 102» херсонської поліції звернулась 38-річна мешканка Таврійського мікрорайону. Жінка повідомила, що 18 вересня близько 10:00 по вул. Некрасова невідомий чоловік шляхом ривку заволодів у заявниці золотим ланцюжком. Проводиться перевірка.

В чергову частину Бериславського відділу поліції звернулась 38-річна мешканка району. Жінка повідомила, що її 37-річний співмешканець зберігає вдома коноплю. Під час виїзду за вказаною адресою поліцейські виявили в одній із кімнат будинку суху подрібнену речовину з пряним запахом коноплі вагою близько 3 грам. Також працівники поліції виявили та вилучили 2 кущі рослини, схожої на коноплю, які росли на городі позаду будинку. Вилучене направлено на дослідження до Херсонського НДЕКЦ МВС україни. Проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області