Росіянам час «вшиватися»: розкрито свіжу «порцію» знищених ворожих човнів на півдні України

9 месяцев назад 0

Супротивники використовують переобладнані цивільні човни, зазначила керівниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня.

На півдні України наші захисники за минулу добу знищили ще три човни російських загарбників.

Окупанти маневрують у гирлі Дніпра, намагаючись підвести боєприпаси й на постах замінити особовий склад, розповіла керівниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Ми кожного разу їх відстежуємо і знищуємо, знаходячи і пункти їх базування. За минулу добу знищили ще три човни. А щодо впевненості росіян, то думаю, що їм вже дійшло, що час вшиватися", — зазначили в Силах оборони.

Війна в Україні — сьогодні це варто знати Вранці 20 серпня Генштаб Збройних сил України повідомив, що наші бійці продовжують контрнаступати на Бердянському й Мелітопольському напрямках.

Росіяни зазнають серйозних втрат. 19 серпня Наталія Гуменюк розповіла, що у Херсонській області 18 числа ліквідовано відразу 10 човнів загарбників. Варто зазначити, що у цьому регіоні триває боротьба за контроль над островами у гирлі Дніпра.

Ось які загальні втрати ворога на 19 серпня 2023 року — знищено 18 російських кораблів/катерів, крім того РФ втратила 257 010 своїх посіпак.