Росіяни за добу 83 рази обстріляли Херсонщину, семеро загиблих

9 месяцев назад 0

Мультимедійна платформа іномовлення Українипонеділок, 14 серпня 2023, 08:40Російські загарбники за минулу добу, 13 серпня, 83 рази обстріляли Херсонську область, загинули семеро людей, у тому числі двоє дітей.
Як передає , про це голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомив у .
За його даними, усього за добу росіяни випустили 399 снарядів з мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню "Град", безпілотників, ВКК та авіації. По Херсону ворог випустив 23 снаряди.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, території та споруди гаражного кооперативу, будівлю медичної лабораторії, складські приміщення у Херсоні, будівлю магазину в Херсонському районі, територію і будівлю медичного закладу у Бериславі, зазначив Прокудін.

Як наголосив очільник ОВА, через російську агресію семеро людей загинули, ще 13 дістали поранення.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині 13 серпня росіяни обстріляли село Станіслав із РСЗВ. Загинули дві людини, також є поранений.
У Широкій Балці того ж дня внаслідок ворожого артилерійського обстрілу загинув місцевий житель, а також сім’я — чоловік, дружина і донька, якій було 23 дні від народження. 12-річний син помер у лікарні.