Російська авіація вдарила по Бериславу, є поранений

1 год назад 0

Сьогодні, 29 березня, російські війська вдарили з авіації по територіях промислових підприємств Берислава. Під ударом опинилися колишні виробничі цехи заводів, повідомив Суспільному керівник РВА Літвінов.

За його словами, обстріл відбувся   сьогодні близько 13 години дня. Берислав. Місцеві жителі на вулиці біля зруйнованих внаслідок російських обстрілів будинків, 29 березня 2023 Фото: Бериславська РВА/Telegram
"Це колишні об'єкти підприємства, який не функціонує на сьогодні. Але є інше підприємство, це підприємство хлібзаводу, там колишній цех", — говорить Літвінов.

Також, від вибухової хвилі пошкоджені понад 15 будинків, у домівках зруйновані дахи та вибиті вікна, розповів Літвінов. Один чоловік поранений, його доставили у лікарню. Що відомо

  • Протягом 28 березня армія РФ 34 рази обстріляла Херсонську область з авіації та артилерії. Одна людина поранена.
  • За повідомленням Генерального штабу ЗСУ, на Запорізькому та Херсонському напрямках впродовж доби 28 березня російська армія діяла в обороні й обстріляла Херсон та Антонівку.
  • Російські війська обстріляли лікарню у Дніпровському районі Херсона. Було щонайменше п'ять вибухів. Один зі снарядів ударив по п'ятому поверху будівлі. Вибуховою хвилею в головному корпусі з одного боку вибило майже всі вікна. Загиблих та поранених немає.