Російські війська 57 разів обстріляли Херсонщину: загинула людина

6 месяцев назад 0

Російська армія протягом 20 жовтня з мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню, гранатометів, танків, авіації та дронів 57 разів обстріляла Херсонську область. Випустила по її території 322 снаряди.

Про це в Telegram повідомив керівник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Військові РФ обстрілювали житлові квартали населених пунктів області. Внаслідок збройної агресії РФ одна людина загинула, ще одна — отримала поранення, йдеться в повідомленні.

Що відомо про обстріли Херсонщини 20 жовтня 2023 року ​Упродовж доби на Херсонському напрямку російська армія завдала авіаударів по Зміївці, Бериславу, Козацькому та Новобериславу. З артилерії та мінометів атакувала Дудчани та Херсон.

Російські військові обстріляли житлові квартали Херсона. Через атаку загорівся будинок у мікрорайоні Корабел. Пожежу ліквідували. Інформації про загиблих та поранених немає.

Внаслідок чергового авіаудару по Бериславу на Херсонщині загинула 80-річна жінка. Російська армія скинула чотири керовані авіабомби на місто.

Російські військові завдали удару по Золотій Балці на Херсонщині. Зафіксовані три ураження, снаряди пошкодили покрівлю та вікна у приватних будинках. Загиблих та поранених немає.​