Російські війська обстріляли Херсон: загинув чоловік, є поранені

9 месяцев назад 0

Російські військові ввечері 18 серпня обстріляли житлові будинки Херсона. Загинув 72-річний чоловік, двоє людей поранені. Про це у Telegram повідомив керівник ОВА Олександр Прокудін.

За його даними, поранені   93-річний чоловік та 73-річна жінка. Їм на місці надали медичну допомогу.

Як повідомила у Telegram Херсонська обласна прокуратура, обстріл стався близько 20:00. Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.
 
Що відомо про обстріли Херсонщини 18 серпня Російські війська в ніч на 18 серпня здійснили масований обстріл селищ Білозерка та Дніпровське Херсонської області. Поранення отримала місцева жителька.

Російські вдень обстріляли Вірівку Тягинської громади Херсонської області. Поранена 17-річна дівчина, пошкоджені близько 10 житлових будинків.

Також близько 14:00 скинули вибухівку з дрона поблизу будинку у Бериславі Херсонської області. Поранені двоє місцевих жителів, які перебували на вулиці.

За даними Генштабу, на Херсонщині російські війська протягом доби з артилерії обстріляли понад 10 населених пунктів. Серед них Золота Балка, Республіканець, Одрадокам'янка, Велетенське, Новодмитрівка та Софіївка.