«Творців» порнухи судитимуть

3 года назад 0

Херсонська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно трьох членів організованої злочинної групи, які займалися виготовленням та розповсюдженням творів порнографічного характеру, а також створили та утримували місце розпусти.

Під час досудового слідства встановлено, що троє мешканців Дніпропетровської області, маючи умисел на виготовлення та розповсюдження зображень порнографічного характеру, організували в Херсоні онлайн-порностудію. До «роботи» у ролі моделей втягували місцевих дівчат. Використовуючи вебсайти в мережі Інтернет систематично виготовляли та розміщували порноконтент в режимі онлайн.

Як інформує прес-служба прокуратури, наразі досудове розслідування, що здійснювалось слідчим управлінням національної поліції в Херсонській області завершено. Обвинувальний акт скеровано до Херсонського міського суду для розгляду по суті.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Анатолій НІКОЛАЄВ.