В Херсоні чоловік до смерті побив співмешканку через підозру у зраді

5 лет назад 0

У Дніпровське відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря про насильницьку смерть жінки. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Загиблою виявилася 44-річна місцева жителька, по всьому тілу якої були синці та садна. Експерти встановили, що у неї була зламана щелепа, черепно-мозкова травма, переламані всі ребра, внаслідок чого настав травматичний шок і смерть.

У квартирі знаходився 48-річний цивільний чоловік загиблої. Він пояснив поліцейським, що два дні тому пиячив з дружиною, вночі ліг спати, а вона відпросилася в гості до подруги. Повернулася вранці і на його запитання, у кого провела час, він почув про зраду. З його слів, він розлютися і перестав себе контролювати: бив жінку руками і ногами. Потім поклав її на ліжко, де вона і пролежала два дні. Весь цей час він не надав їй ніякої допомоги. Лише коли жінка перестала дихати, то викликав «швидку», але було запізно.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України і йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Чоловік знаходиться у слідчому ізоляторі. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.