Вбиті та поранені цивільні громадяни: поліція Херсонщини задокументувала злочини військових рф, скоєні минулої доби

5 месяцев назад 0

Окупаційні війська рф продовжують щоденно обстрілювати Херсон та населені пункти на правобережжі області. Минулої доби в результаті обстрілів 2 мирних жителів загинули та ще 3 людей були поранені, пошкоджень зазнали багатоквартирні та приватні будинки, транспортні засоби, приміщення банківської установи. 

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Вранці 20 листопада ворожого обстрілу зазнав Центральний район Херсона. Артилерійські снаряди влучили поблизу приватного автотранспортного підприємства. В результаті двоє чоловіків, віком 42 та 56 років, загинули. Ще двоє громадян (68-річний пенсіонер та 56-річна жінка) з травмами різного ступеню тяжкості були доставлені до лікарні. Також внаслідок обстрілу були пошкоджені 4 багатоквартирні будинки, 2 приватних оселі, будівля відділення банківської установи та 3 цивільних автомобіля.

Згодом до лікарні звернувся 33-річний чоловік. Він пояснив, що потрапив під обстріл, який військові рф здійснили по Корабельному району. Лікарі діагностували у потерпілого мінно-вибухову травму та множинні поверхневі пошкодження шкіри обличчя.

Загалом минулої доби за фактами воєнних злочинів військових армії рф було відкрито 13 кримінальних проваджень. Поліція Херсонщини проводить необхідні слідчі дії для належного документування та розслідування скоєних окупантами злочинів.