Військові РФ вкотре атакували один з районів Херсона

5 месяцев назад 0

Вдень 8 грудня 2023 року російські військові вчергове обстріляли Дніпровський район Херсона.
Про це повідомила кореспондентка Суспільного з місця події.

За словами жительки будинку Наталії, це сталось близько 14:30.

"Сильний вибух був десь о 14:30. Весь будинок здригнувся. Вибиті вікна у під'їзді та у квартирах. А вище 5 поверху немає вікон на балконах з обох боків. Поки не відомо чи є поранені. Чекаємо поліцію" — розповіла жінка. Херсон, вибиті вікна в будинку у Дніпровському районі внаслідок денної атаки РФ, 8 грудня 2023 рік. Фото: Суспільне Херсон  
Що відомо про обстріли Херсонщини 7 грудня 2023 року ​Протягом доби на Херсонському напрямку військові РФ з артилерії обстріляли Херсон, Шляхове, Веселе, Миколаївку та Тягинку, повідомив Генштаб ЗСУ.
Армія РФ атакувала Тягинку на Херсонщині, поранені четверо людей. У одного травмованого важкі поранення, стан інших розцінюють як середньої тяжкості.
Внаслідок обстрілів Херсона пошкоджена траса подачі аміаку між компресорною та холодильною установками на підприємстві харчової промисловості. Витік був незначним, ситуація контрольована, загрози для жителів міста не має.
Упродовж доби 7 грудня 2023 року російська армія вдарила по Херсонській області двома ракетами, з різних видів озброєння випустила по її території 407 снарядів.​