Використовуючи БПЛА, армія рф скинула вибухівку на Берислав

7 месяцев назад 0

Інформацію щодо наслідків ворожих обстрілів по Бериславському району за минулу добу опублікував у соцмережі начальник Бериславської РВА  Володимир Літвінов .

Протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Нововоронцовська, Новоолександрівська, Новорайська та Тягинська територіальні громади. Серед них — м.Берислав, смт Нововоронцовка, с.Михайлівка, с.Червоний Маяк, с.Одрадокам'янка, с.Високе та с.Миколаївка.

Ворог завдав авіаційних ударів по с.Миколаївка та с.Одрадокам'янка, внаслідок яких  пошкоджено будівлю школи, житлові будинки та господарські споруди мешканців.

Внаслідок артилерійських та мінометних обстрілів по смт Нововоронцовка, с.Михайлівка та с.Червоний Маяк  пошкоджено житлові будинки та господарські споруди мешканців.

Окупанти піддали авіаційному удару та обстрілам із реактивних систем залпового вогню с.Високе, пошкоджено автобус що використовувався для потреб громади та приватний трактор, також внаслідок обстрілу виникла пожежа, яка була локалізована місцевою пожежною охороною.

Використовуючи БПЛА здійснив скид вибухівки по м.Берислав та із артилерії обстріляв житлові квартали міста, пошкоджено приватний транспортний засіб, житлові будинки та господарські споруди мешканців,  поранення отримав один чоловік.