Вночі Дніпряни обстріляли

9 месяцев назад 0

Ніч у Дніпрянах Новокаховської міської територіальної громади була гучною. Місцеві жителі повідомляли про вибухи приблизно о пів на другу ночі. Телеграм канали, які продовжують висвітлювати життя в окупації, повідомили про 18 снарядів, які потрапили в район виїзду з Дніпрян в бік Маячки та Маслівки.

Враховуючи безпосередню близькість населеного пункту до лінії зіткнення, яка на лівобережній Херсонщині проходить вздовж берега колишнього Каховського водосховища, обстріли тут є частими.

Як наслідок, дніпрянці пишуть про пошкодження газопроводу в районі заводу заготівлі зерна. Також без світла, інтернету залишилася частина селища.

Під час обстрілу мобільний зв’язок працював з перебоями, про що теж повідомляли місцеві жителі. Виникали труднощі при спробах зв’язатися з екстренними службами — службою газу чи окупаційними надзвичайниками. Занедбана комунікація окупантів з місцевим населенням приводить до труднощів та плутанини, приміром номери екстренних служб надають з інших районів (Скадовськ), як висновок ті відмовляються від виїздів.

Про поранених не повідомлялося.