У Херсоні під обстріл потрапили комунальники

2 недели назад 0

У Херсоні в Дніпровському районі під обстріл потрапили комунальники, пошкоджена автівка, люди не постраждали.
Як передає , про це уповідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.
«Сьогодні у Херсоні під ворожий обстріл потрапили працівники одного з комунальних підприємств міської ради»,  — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, комунальники виконували свої функціональні обов’язки з наведення ладу у Дніпровському районі в той час, як російські війська почали бити по місту.

Як підкреслив Мрочко, люди не постраждали, але була пошкоджена автівка комунального підприємства.

Своєю чергою начальник Херсонської ОВА Олександр Про​кудін показав наслід​ки обстрілів Дніпровського району Херсона, де під удар потрапила 44-річна містянка.

«На відео – Дніпровський район Херсона після ранкових обстрілів російської армії. На автобусній зупинці під удар потрапила 44-річна херсонка. Нині вона знаходиться у лікарні з вибуховою та уламковими травмами», — написав Прокудін.

За його словами, росіяни вкрили вогнем і приватний будинок. В оселі повибивало шибки, пошкоджено стіни, покрівлю, ворота та гараж.

За його словами, тільки з початку цього дня у Херсоні – четверо травмованих.
Як повідомляв Укрінформ, російські війська обстріляли автобусну зупинку у Дніпровському районі Херсона, поранень зазнала жінка. Пізніше міська влада повідомила, що в Херсоні зросла кількість поранених унаслідок обстрілу Дніпровського району — ушпиталили двох чоловіків — 48 і 51 років, обидва постраждалих у стані середньої тяжкості. Також внаслідок ранкового обстрілу Корабельного району Херсона був поранений 63-річний чоловік. Наразі він ушпиталений.

Фото: Херсонська МВА