У Херсоні поліцейські врятували від агресивного чоловіка його дружину та дітей

4 года назад 0

Ввечері в поліцію надійшло повідомлення про сімейну сварку, що відбувалася у квартирі однієї з багатоповерхівок у Херсоні. На місце негайно виїхала поліцейська мобільна група з реагування на факти домашнього насильства. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У квартирі знаходилися нетверезі чоловік з дружиною та двоє їх дітей, віком 11 та 3 роки. Сім’я перебуває на обліку як та, що опинилася у складних життєвих обставинах. Голова родини поводився вкрай агресивно, хотів побити дружину, яка теж відповідала йому агресією. Поліцейські вгамували подружжя, повідомили про ситуацію службу у справах дітей Суворовського району, працівники якої теж приїхали на місце.

Працівники поліції оцінили ситуацію і прийняли рішення убезпечити жінку з дітьми, винісши чоловіку терміновий заборонний припис з вимогою негайно залишити місце проживання. Чоловік переїхав до свого батька.

Поліцейські склали адміністративні протоколи на подружжя за ст.173-2 «Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування» Кодексу України про адміністративні правопорушення. У подальшому з цією родиною працюватимуть соціальні служби для виправлення ситуації.