У Херсоні поліцейські затримали жінку, яка спричинила ножове поранення своєму чоловіку

6 месяцев назад 0

Злочин стався вчора в Корабельному районі. До поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до медичного закладу доставили 55-річного херсонця з колото-різаною раною грудної клітини. Поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження чоловіку спричинила співмешканка.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

На місці події слідчі відділу поліції №2 (Корабельний) Херсонського районного управління встановили, що тілесні ушкодження чоловік отримав у власному будинку під час розпивання алкогольних напоїв зі своєю співмешканкою.

Зі слів жінки, під час застілля чоловік нібито почав її ображати та принижувати, виникла сварка, під час якої вона схопила ніж та нанесла потерпілому поранення. Злякавшись, що чоловік помер, дружина побігла до знайомої, де розповіла про злочин та викликала швидку. Нині стан здоров’я потерпілого середньо-тяжкий, стабільний.

Як розповіла заступник начальника поліцейського підрозділу Юлія Скиба, на місці події поліцейські вилучили ніж та інші речові докази. Нині жінці повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Вирішується питання про обрання затриманій запобіжного заходу. Підозрюваній загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.