У Херсоні рейдери незаконно «віджали» будинок і магазин (ВІДЕО)

6 лет назад 0

Сьогодні в Херсоні на вул. Кольцова відбувається галасливий скандал, пов'язаний із суперечкою про право власності на будинок. На момент нашого прибуття він тривав уже близько 7 годин.

Сергій Бершадський розповів Херсон Daily безпосередньо на місці подій:

«Я проживаю по Кольцова, 40, в приватному будинку, де нас 9 чоловік проживає, 6 прописано. Колись ми взяли кредит в «Західінкомбанку». Потім він розпався 3 роки тому.

Не було ніяких повідомлень.

Потім отримали повідомлення, скільки потрібно доплатити.

Ми поїхали на заробітки, щоб заробити ці гроші. Поки ми заробляли, чорними шляхами все це …

Документи на приватну власність — оригінали — все це у нас на руках. За копій було продано весь будинок з магазином частинами більш ніж 5-ти людям.

Сьогодні ми були в місті, і син повідомив, що влетіло 9 осіб, відкинули його в сторону і зайняли наші приміщення. Поміняли замки і вимагають нашого виселення, хоча ми зверталися до суду і отримали постанову, що поки не відбудеться суд, ніхто не має права вломитися в наш будинок.

Зараз вони не збираються виходити.

Викликали поліцію. Поліція нічого зробити не може.

Виходить так, що нас хочуть викинути, хоча і є постанова суду, що поки не закінчаться суди, ніхто не має права нас виселити.

Так що не знаємо, що тепер робити далі ».

Також висловив свою думку адвокат Андрій Грушицька, що представляє інтереси Сергія Бершадського:

«Все це потрібно вирішувати в судовому порядку.

Є позов в суді, в якому чітко викладено позовні вимоги.

Є постанова суду про те, що заборонені будь-які дії, процитую, по відчуженню, виселенню, користування, володіння, розпорядження будинком No40 по вул. Кольцова.

Рішення суду не виконується. Що можна сказати? ».

Ми пропонуємо вашій увазі відеозапис з коментарями Сергія Бершадського, Андрія Грушицького і епізодом того, що відбувалося на той момент на місці подій.