У Новій Каховці відкрили ще один супермаркет

10 месяцев назад 0

Сьогодні в окупованій Новій Каховці на Херсонщині відкрили "Соцмаркет" біля автовокзалу. Це колишній АТБ, який майже півтора року стояв зачинений.

Урочисте вікриття проходило своєрідно. Спочатку на вході стояли солдати, а потім вже запустили людей. Перерізання стрічки взагалі було дивним.

Деякі товари сьогодні продаються по акції. Ціни і асортимент, в цілому, такі ж, як і в “Соцмаркеті” на “Соколі”. Графік роботи з 8:00 до 19:00. Щоправда, персонал попередив оголошеннями в залі, що магазин працює в “тестовому режимі”. Цінники встановлюють майже на ходу.

З чим пов'язана така "щедрість" із відкриттям ще одного супермаркету — поки не зрозуміло. Але новокаховчани задоволені й цим. Тепер жителям вулиць Букіна і Французької не доведеться їздити на “Сокіл”, щоб скупитися.

  • “Подивимося, як довго цей магазин пропрацює”, — кажуть люди.

Такі черги були до "Соцмаркет" на "Соколі влітку 2022 рокуАвтор:  Із архіву NovaKahovka.City Нагадаємо, “Соцмаркет” у мікрорайоні “Сокіл” також був відкритий на базі українського АТБ — у червні 2022 року. Окупанти тоді захопили все обладнання попередників разом із залишками товарів, а до праці залучили наявний персонал АТБ. Потім почали завозити товари з Криму. Директором призначили колаборанта Вячеслава Кузнкцова, який до війни керував комунальним підприєсмством “Торговий центр”.
Також у місті працює маркет “Новосимпатик” на вул. Дружби.